Новини

Система підтримки швидкості

Система підтримки швидкості по відстані до автомобіля попереду ACC (Adaptive Cruise Control) автоматично регулює швидкість вантажного автомобіля і відстань до транспортних засобів, що знаходяться попереду.

Тепер нова функція Stop & Go буде працювати навіть в пробці або при дуже повільному русі транспорту. Для істотного зниження навантаження на водія і підвищення безпеки руху. При русі в колоні і на широких регіональних дорогах часто відбувається помилкова оцінка власної швидкості і відстані до рухається попереду транспортного засобу. При необхідності система підтримки швидкості по відстані до автомобіля попереду ACC заздалегідь починає автоматичне гальмування і підтримує постійне безпечну відстань до знаходиться попереду транспортного засобу. Це допомагає запобігти ситуації екстреного гальмування, які часто призводять до ДТП з наїздом.

Нова функція Stop & Go тепер також знімає з водія навантаження завдяки автоматичної зупинки і троганию в умовах міського руху і в автомобільних пробках. Радар і відеокамера - дві системи датчиків для максимальної надійності Система підтримки швидкості по відстані до автомобіля попереду ACC функціонує з двома незалежними один від одного системами датчиків - радаром і відеокамерою. Радарний датчик розпізнає рухомі попереду автомобілі і розраховує їх швидкість, відстань і положення щодо власного вантажного автомобіля. Відеокамера, встановлена ​​на вітровому склі, має незалежну систему розпізнавання об'єктів і додатково реєструє розмітку дорожнього полотна. Таким чином, автомобіль перед вами з максимальною точністю і надійністю розпізнається навіть у складних дорожніх і поганих погодних умовах або в темряві.

Максимальний комфорт управління За допомогою багатофункціонального рульового колеса водій дуже просто встановлює потрібну швидкість свого автомобіля. Вона підтримується без натискання педалі акселератора. Додатково водій може вибрати для безпечної відстані до рухається попереду автомобіля один з наявних чотирьох рівнів. Якщо дорога попереду вільна, то автомобіль прискорюється до потрібної налаштованої швидкості. При розпізнаванні системою підтримки швидкості по відстані до автомобіля попереду транспортного засобу, який рухається з меншою швидкістю, відбувається автоматичне узгодження швидкості і відстані.

Записатися на сервіс
Записатися на сервіс

Є питання?

Або потрібна консультація?

ТОВ Трак сервіс Львів

Оціфійний дилер MAN в Україні. Сертифікована СТО вантажних автомобілів MAN

81551 Львівська обл., Городоцький р-н, с. Воля Бартатівська, вул. Львівська, 33

Пн - Пт: 08:00 - 20:00
Сб: 08:00 - 15:00
Нд: Вихідний